Weblog / Agenda

Cursus op weg naar een gezond gewicht

Praktijk Gewichtig start dit najaar met de cursus "op weg naar een gezonde leefstijl". De cursus is bedoeld voor volwassenen met overgewicht die op een gezonde manier iets aan hun gewicht willen doen.


Onder begeleiding werken de deelnemers aan een gezondere leefstijl. Er wordt geleerd hoe op een gezonde manier in het dagelijkse leven op gewicht te komen en te blijven en voldoende te bewegen. Het programma is opgebouwd uit een individuele intake en daarna  groepsbijeenkomsten en eventueel een wandelprogramma (alleen als hier belangstelling voor is).

Tijdens de intake stelt de gewichtsconsulent een persoonlijk eetadvies op. Verder zijn er vijf groepsbijeenkomsten. De deelnemers wisselen ervaringen uit en er komen diverse onderwerpen aanbod. De onderwerpen worden afgestemd op de vraag van de deelnemers. Geef bij aanmelding aan welk dagdeel jou voorkeur heeft.

Meer info via info@praktijkgewichtig.nl of mob. 06-123 55 243    www.praktijkgewichtig.nl

Tijdens de bijeenkomsten worden de resultaten in privacy gemeten op de Tanita Sc 330 C.

Gebruik van dit apparaat wordt afgeraden voor personen met medische implantaten zoals pacemakers vanwege de kans op storing van het implantaat dat veroorzaakt kan worden door de zwakke elektrische stroom.

Intake + 5 bijeenkomsten á 1 - 1.5 uur   €  59.50    (4-6 personen) Vervolg consulenten zijn nadien mogelijk.

Consulten bij een BGN-gewichtsconsulente worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed en gaat niet ten koste van uw eigen risico. Kijk hiervoor bij Tarieven en dan vergoedingen.

AANDACHTSPUNTEN:

- iedere zorgverzekeraar vergoedt tot een bepaald maximum! Indien u dit bereikt hebt, wordt er geen vergoeding meer gegeven.

- indien men een collectieve verzekering heeft afgesloten, gelden andere voorwaarden en vergoedingen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.