Weblog / Agenda

Overzicht cursussen / workshops 2015

In April 2015 starten er weer nieuwe cursussen en workshops.


Groepscursus Puur Gezond > in 8 bijeenkomsten leer je op een gezonde en verantwoorde manier met voeding om te gaan. Verschillende onderwerpen komen aan de orde, o.a. heb je nu wel of geen koolhydraten nodig en wat doet dat met je lichaam, ook vetten, eiwitten, vitamines, mineralen, e-nrs, lightproducten, bewegen komen aanbod. We starten iedere bijeenkomst met een meting op de Tanita SC330S weegschaal met weegbriefje. Voor aanvang ontvang je een eetdagboekje om jou eetpatroon voor minimaal 3 dagen in te vullen.

8 lessen á 1 - 1 1/2 uur € 115,00 Inclusief Puur Gezond Stappenkaart, info materiaal Start in April (dagdeel in overleg)

 

Weekje zonder toegevoegde suiker> suiker komt tegenwoordig in veel voedingsmiddelen voor. Niet alleen in snoep, koekjes, gebak, frisdranken en ijs, maar ook in producten waar je het niet in zou verwachten. In deze cursus van 3 lessen gaan we op zoek naar die verborgen suikers. Hoe kun je ze herkennen en wat zijn de alternatieven? Wat doet suiker met onze gezondheid ? Tenslotte doen we de ultieme test: Een weekje zonder toegevoegde suiker. Met heerlijke suikervrije recepten.

3 lessen á 1 - 1 1/2 uur €  49.50 Inclusief suikervrije recepten. Start in April van 13.30-15.00 uur of 19.30-21.00 uur (dagdeel in overleg)

 

Workshop senioren en gezonde voeding > Senioren hebben behoefte aan info over gezonde voeding.  Krijg ik met mijn huidige eetpatroon de nodige vitamines en mineralen binnen. Wat heb je nodig aan voedingsstoffen om gezond oud te worden.

1 les á 1 - 1 1/2 uur € 12.50 start in overleg

 

Workshop Zwanger en gezonde voeding > De smaakontwikkeling van een kind begint al in de baarmoeder. Voor zijn geboorte leert een kind dus al aan de smaak van groenten te wennen, aldus Koen Joosten, kinderarts aan het Erasmus MC-Sofia en voorzitter van het Platform Gezonde Voeding voor 0-4 jarigen.

1 les á 1 -  1 1/2 uur € 12.50 start in overleg

 

Workshop Eet mijn kind gezond > ...  suikerklontjes!  Op zaterdag gaan veel kids naar de sportclub. Super gezond en gezellig. Wat eet en drinkt jou kind daarna eigenlijk ? Ik zie het meest flesjes AA en de zakjes of bekertjes snoep staan de in de kantine al klaar. Hoeveel suikerklontjes zitten daarin ? Is dit herkenbaar ?

1 les á 1 - 1 1/2 uur € 12.50  start in overleg

 

Je kunt je aanmelden voor een cursus of een workshop via info@praktijkgewichtig.nl of bel naar  mob. 06-12355243  De groepsgrootte is 4-6 personen. Is op meerdere dagdelen mogelijk. Op de ochtend, middag of 's avonds. Geef bij opgave jou voorkeur dagdeel en tijd aan. Dan houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

Beschikbare dagdelen en tijden:

maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag  van 13.30-15.00 uur

dinsdagochtend van 09.00-10.30 uur

maandagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond van 19.30-21.00 uur

Veel zorgverzekeraars vergoeden deels vanuit de aanvullende verzekering de groeps- en individuele consulten van de BGN-Gewichtsconsulent. Kijk hiervoor op de link of jou verzekeraar vergoed. Kom je er niet uit, bel dan even, kijken we samen. De vergoedingen gaan niet ten koste van het eigen risico.

http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

Individuele begeleiding is natuurlijk ook mogelijk naar een gezonder gewicht. 1 intake  van 1 uur + 10 consulten á 15-20 min voor de prijs van € 185.00

Losse consulten á 15-20 min zijn € 15.00 Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.  Betaling is contant bij aanvang, na afloop van de cursus / workshop ontvangt u de factuur.

 

 

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.