Weblog / Agenda

Wie loopt ermee !

Vanaf donderdag 6 augustus a.s.  starten we met wandelen. Goed voor lijf en leden.


Deze wandeling is voor mannen en vrouwen. Andere dagdelen zijn ook mogelijk. We gaan ongeveer een uur lopen, we beginnen rustig aan, zodat beginners ook mee kunnen doen.

Deze wandeling is niet alleen voor cliënten maar voor iedereen die in beweging wil zijn. Het bewegen geeft vele voordelen op de gezondheid, daarnaast is een gezond eetpatroon ook belangrijk.

Wanneer: donderdagavond 6 augustus om 19.00 19.15 uur start halverwege  de Boelewijk bij de ingang van het bosje. Meld je wel even aan via info@praktijkgewichtig.nl of bel 06-123 55 243

Kosten: geen

 

Begeleiding en advies voor een gezond eetpatroon kan individueel, maar ook in groepsverband gevolgd worden. Dat bestaat uit het volgen van losse consulten, maar ook uit een pakket volgens de Puur Gezond Methode (zonder pakjes en zakjes). Ook zijn er workshops te volgen over :

- eet mijn kind gezond

- zwanger en gezonde voeding

- senioren en gezonde voeding

- koolhydraten

- etiketten lezen

Kijk voor prijzen voor begeleiding en mogelijkheden op www.praktijkgewichtig.nl bij Tarieven en vergoedingen. (Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten van de BGN Gewichtsconsulent deels vanuit de aanvullende verzekering, dit gaat niet ten koste van het eigen risico.

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.