Weblog / Agenda

Cursus Puur Gezond in 8 stappen !

Geef niet op, ieder begin is lastig !

Heb jij ook een stok achter de deur nodig om te werken aan een gezonder gewicht en leefstijl. Begin september start er weer een groepscursus Puur gezond in 8 stappen.

In 8 bijeenkomsten leer je op een gezonde en verantwoorde manier gezonde maaltijden samen te  stellen. Verschillende onderwerpen komen aan de orde, o.a. heb je wel of geen koolhydraten nodig en wat doet dat met jou lichaam, ook vetten en eiwitten, vitamines en mineralen, E-nrs, lightproducten en de balans vinden tussen inname en bewegen komen aanbod.

We starten iedere bijeenkomst met een individuele meting (op vrijwillige basis) op de Tanita SC330 S met weegbriefje.

Kosten: € 129.50   8 x 1 uur. Incl.  info materiaal, koffie/thee.

De boeken Slank in 8 stappen en Eet Meer kosten á € 19.95, deze liggen ter inzage en zijn verkrijgbaar bij praktijk Gewichtig.

Wanneer: dit kan op verschillende dagdelen op de dindagochtend 09.30-10.30 uur, op de maandag en woensdag of donderdagavond 19.30-20.30 uur.  Inloop vanaf 09.15 en 19.15 uur. Geef bij aanmelding jou voorkeur door.

Waar: Bij Praktijk Gewichtig, Boelewijk 10, 9367 TP De Wilp

Veel zorgverzekeraars vergoeden deels vanuit de aanvullende verzekering, dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Kijk op:  http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/vergoedingen.html

Meld je aan via info@praktijkgewichtig.nl of bel met 06-12355243  Jeltje Pool

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.