Weblog / Agenda

Het Balansdag diner

Op donderdag 26 januari 2012 kwam kok Karin met assistent Jan voorrijden op de Boelewijk te De Wilp met de kookbus om een heerlijk Balansdiner voor 10 personen te koken. Deze fantastische prijs heeft Jeltje gewonnen met plaatsing van een oliebollen foto op de facebook galerij van de Balansdag.

 


Foto geplaatst d.d. 27-01-2012 in het Dagblad van het Noorden met de volgende tekst:

De Wilp. De familie Pool uit de Wilp at tijdens oud en nieuw volop oliebollen. Met smaak. Reden om in het nieuwe jaar op gezette tijden een balansdag te houden. Gisteravond was het zover. Zelf hoefde Jeltje Pool ditmaal niet de keuken in om te kokkerellen. De zogenoemde Balansdagbus van het landelijke Voedingscentrum kwam voorrijden aan de Boelewijk, waar de familie Pool woont. In deze bus, ingericht als kookcentrum, werden de gerechten - kip met cranberrysaus en een appelgerecht met limoen als toetje - bereid. Zelf is Jeltje Pool actief als voedingsconsulente. Op uitnodiging schoven vier van haar clienten met haar gezinsleden voor het balansdiner bij haar aan tafel. Pool plaatste eind vorig jaar een foto van oliebakkend tafereel bij haar thuis op Facebook van het Voedingscentrum. Deze prijswinnende foto had gisteren tot gevolg dat de Balansbus, die het hele land doorkruist, ook bij haar voor kwam rijden.

Foto geplaatst d.d. 01 februari 2012 De krant met de volgende tekst:

"Balansbus" bezoekt de Wilp

De zogenaamde balansdbus bracht afgelopen donderdag een bezoek aan De Wilp. De bus is een reizende kookstudio waaruit heerlijke gerechten worden gekookt in het kader van de balansdag. Donderdag werd speciaal gekookt voor Jeltje Pool. Zij was in de prijzen gevallen door mee te doen aan de actie op facebook.com/balansdag. Deskundigen van het Voedingscentrum kozen haar inzending (zelfgebakken oliebollen) als een uitspatting die wel wat balans kan gebruiken. Ze won de eerste prijs: een diner met haar familie. Jeltje is zelf voedingsconsulent en zal voor dit diner ook enkele van haar klanten uitnodigen.

Enkele reacties van  tafelgenoten:

Marijke:  Het was erg gezellig, het eten heerlijk en goed georganiseerd! Fijn dat het Voedingscentrum zo'n leuke prijs uitreikt!

Thea:  Het was een leuke avond met heerlijk eten en ook nog helemaal in balans! Een geslaagd Balansdiner, dankzij Jeltje haar inzending van de oliebol foto. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging.

Wimke: het was gezellig en lekker

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.