Suikervrije Appel-kaneel cupcakes

Suikervrije appel-kaneel cupcakes.

200 gram amandelmeel, 5 eetlepels rozijnen, 3 appels, 2 eieren, 70 gram roomboter, 2 theelepels kaneel, 1 theelepel balpoeder, 1 theelepel zout.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng amandelmeel, eieren, bakpoeder en zout met de roomboter (boter even smelten). Schil de appels en schaaf met een rasp. Voeg het appelschaafsel, de kaneel en rozijnen toe aan het cupcake beslag, roer door elkaar. Gebruik een cupcakeschaal of cupcakevormpjes (leg ronde stukjes bakpapier op de bodem van de cupcakeschaal en vet de zijkanten in). Verdeel het beslag over 6 vormpjes. Zet de cakes 30 minuten in de oven op 180 graden.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.