Missy

juli 2016:

Mijn naam is Missy, sinds april ben ik bij Jeltje van Praktijk Gewichtig onder begeleiding. Ik was het zat om al die extra kilo's mee te sleuren, was niet blij met mijn lichaam, log en dik.  Had  last van de gewrichten. Ik ben iemand die een steuntje in de rug nodig heeft, in mijn eentje afvallen lukt niet.

De spreekwoordelijk knop is sindsdien om. Zoete lekkernijen waren mijn favoriet, de drang er naar was groot, het was moeilijk om daar nee tegen te zeggen. Maar nu ik gezond eet met Puur Gezond,  is de drang naar zoetigheid ook weg. Eens per 2 weken sta ik bij Jeltje op de weegschaal en de wijzers gaan naar beneden. Nu al - 12 kg. Het bewegen gaat makkelijker,  en een kledingmaat kleiner.

Heb nog een lange weg te gaan, maar dat is niet erg, het afvallen moet ook niet te snel gaan. Wat er af gaat moet er ook af blijven.  Ik maak nu gezonde keuzes, voel mij fitter en daar gaat het om. Krijg hele goede adviezen van Jeltje, ze weet mij goed te coachen. Drie gezonde maaltijden op een dag en tussendoor lekker zomerfruit.  Dus geen dieet waar je van alles moet laten staan, ik eet wel koolhydraten, maar dan de langzame.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.