Voorstellen

Mijn naam is Jeltje Pool, gediplomeerd gewichtsconsulente. In verband met overgewicht en lichamelijke klachten kwam ik in juni 2006 via mijn huisarts terecht bij een gewichtsconsulente. De combinatie van een gezond eetpatroon aanleren en bewegen was voor mij de succesformule.

Door een gezond eetpatroon en de nodige beweging viel ik in een tijdsbestek van 9 maanden ruim 20 kilo af en ging er een nieuwe wereld voor mij open, ik had veel meer energie en zat weer goed in mijn vel. Hierdoor is bij mij de interesse voor voeding ontstaan en ben in 2008 begonnen aan de opleiding gewichtsconsulent, in 2009 gediplomeerd BGN Gewichtsconsulent.

Als ervaringsdeskundige kan ik mensen adviseren en coachen naar een gezond gewicht. Ook kan ik hulp bieden aan mensen met ondergewicht. Maar ook als u tevreden bent met uw gewicht, maar graag een gezonder voedingspatroon wilt aanleren, bent u bij mij aan het juiste adres.

Als BGN Gewichtsconsulent blijf je bij- en nacholen.

2011 Orthomoleculaire Gewichtsconsulent. 2012 Coaching Emotie eten. 2013 Kind en Voeding. 2018 Vrouw en Hormonen. Diverse workshops gevolgd, o.a. over Angst.

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld mij af
Praktijk Gewichtig Boelewijk 10 9367TP De Wilp

Heeft u last van overgewicht?

Door uw lengte en gewicht in te vullen berekend u uw BMI. Let op: Dit werkt alleen als je ouder dan 18 jaar bent.