Praktijk Gewichtig | +31 (0)6 123 55 243 | info@praktijkgewichtig.nl

OriŽnterend gesprek

Het kennismakingsgesprek ( 15 min) is vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek vertel ik wat mijn manier van werken is. Dit gesprek kan plaatsvinden in de praktijk, maar ook telefonisch of via de email.

Intake gesprek

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om bij Praktijk Gewichtig te starten met begeleiding, krijg je vooraf aan de intake een eet/beweeg dagboekje, zodat we dat tijdens de intake samen door kunnen nemen. Je wordt gewogen op de Tanita weegschaal en maken vervolgens een behandelplan op die bij je past!

Vervolgconsulten

Tijdens de consulten is het belangrijk dat je leert wat goede voeding voor je is, waar je lichaam blij van wordt, maar daarnaast is Bewustwording, Keuzes, Motivatie, Verandering, Smart, Bewegen ook van groot belang. Tijdens alle consulten word je gewogen en bespreken we de knelpunten waar je tegenaan loopt. Je krijgt bij ieder consult een thema met uitleg mee.

Strippenkaart na afloop van een traject

Heb je het traject afgerond en wil je een stok achter de deur controle, van 1 x per maand/kwartaal voor meten en wegen, neem dan nog een strippenkaart van 4 x á 15 minunten consult.

Eenmalig voedingsadvies

Wil je weten of je een gezond eet-leefpatroon hebt en alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgt? Voor deze afspraak krijg je een voedingsdagboek gemaild, waarin je een paar dagen bijhoudt wat je eet en drinkt. Dit krijg ik via de email weer van je terug. Aan de hand van deze gegevens analyseer ik of jouw voeding alle benodigde voedingsstoffen levert. Dan wordt er een voedingsadvies op maat gemaakt. Heb je een praktijk afspraak dan word je gewogen en nemen we alles uitgebreid door. Bij een online voedingsadvies weeg je je thuis en mailt mij de gegevens, waarna je later een eetplan ontvangt.

Groepsbegeleiding

Ook kun je meedoen aan een groepsbegeleiding dat bestaat uit groepjes van 4-6 personen. Elke week worden de resultaten (in privacy) gemeten, besproken en waar nodig aangepast. Deze bijeenkomsten kunnen op verschillende avonden gegeven worden. Ook is er een doorlopende groepsbegeleiding, dat is om de week.

Supermarkt Safari

Weet je zo langzamerhand niet meer wat je wel of niet moet kopen. Fabrikanten zetten nogal eens misleidende teksten op de verpakking. Je kunt samen met mij (de boodschappencoach) op stap bij de supermarkt bij je in de buurt. Dit kan individueel of in een groepje van maximaal 4 personen (dan deel je de kosten), je wordt dan gewezen op producten die je verantwoordt kunt kopen zonder allerlei toevoegingen, zodat je zo PUUR mogelijk kunt eten.

Professionele weegschaal

Bij Praktijk Gewichtig wordt gewerkt met een weegschaal, type SC-330-S. Deze body-fat-analyzer geeft informatie over gewicht, BMI, vetpercentage en spiermassa, tevens meet hij ook jouw ruststofwisseling, vochtgehalte en bepaalt hij jouw metabolische leeftijd. Je kunt middels de weegbriefjes je vorderingen volgen. Belangrijk om te weten: de lichaams-vetmeter stuurt een zwakke elektrische stroom door het lichaam tijdens de meting. Gebruik van dit apparaat wordt afgeraden voor personen met medische implantaten zoals pacemakers vanwege de kans op storing van het implantaat dat veroorzaakt kan worden door de zwakke elektrische stroom.

  • Jan

    Je kent dat wel, iedere keer weer beginnen met afvallen, ja ik was ook zo"n man. Maar na een paar dagen ging ik de fout weer in. Had niet het doorzettingsvermogen om door te gaan. Totdat ik op Jel...

  • Alie

    In mei 2019 bij Jeltje gekomen om wat aan mijn gewicht te doen. Ik was een jo-jo-er. Ik heb mij aan de weekmenu"s gehouden, die ze op maat voor mij gemaakt had en toen lukte afvallen. Ik ben tot ...

  • Missy

    Noem mij maar Missy, alweer een tijdje ben ik bij Jeltje van Praktijk Gewichtig onder begeleiding. Ik was het zat om al die extra kilo's mee te sleuren, was niet blij met mijn lichaam, log en dik. ...

Ik maak gebruik van cookies zodat ik u een optimale website kan leveren. Meer informatie